Atviri bateliai mergaitėms 25-30 d.

Nauja

Šio modelio batukai pamažinti 2 mm. (Minusuoti nuo vidpadžio ilgio nurodyto prie dydžio.)

Labai lankstūs Itin lankstūs ir patogūs. Batų priekis ir kulnai yra pakietinti, kad padėtų išlaikyti taisyklingą augančios pėdos padėtį.Išiimamas vidpadis Vidpadį galima išimti, todėl jie gali būti plaunami ar džiovinami. Vidpadžius, kurie tiesiogiai liečiasi su kojų padais, gaminame iš odos.Natūrali oda išorėje Viršutinė bato dalis yra pagaminta iš kruopščiai atrinktos, aukščiausios kokybės odos.
Amortizacija Batukų vidpadis turi amortizacinių savybių, ties kulniuku yra pagalvėlė.Guminis padas Lengvas, neslidus bei patvarus guminis kaučiuko padas su kojų pirštų apsauga.Lipukai Dėka dvigubų lipukų Jūs galite lengvai nusiauti ir apsiauti batus.

Detaliau

2 Prekės

31,00€

ViršusOda
VidusOda
VidpadisOda

Čia rasite dydžių lentelę, kuri padės Jums parinkti tinkamo dydžio batukus Jūsų vaikučiui.

1 žingsnis – Išmatuokite vaiko pėdutę

2 žingsnis – Išsirinkite batukų dydį (centimetrais)

Kaip išmatuoti vaiko pėdutę:

Saiz-Kasut.jpg

* Paimkite popieriaus lapą (tokį, kad tilptų vaiko pėda).

* Pastatykite vaiko pėdutę ant popieriaus lapo.

*Braukite liniją ties kuniuku ir didžiausiu vaiko pirštu.

*Braukite linija nuo kulno centro iki didžiausio piršto.

*Išmatuokite įstrižą liniją

*Prie gauto matmens pridėkite 1 cm.(Pvz., jei Jūsų vaiko pėdutės ilgis yra 10 cm. Batukus planuokite pirkti su 11 cm. vidpadžiu)

~~~

Apie gamintoją:

ddstep-didesnis.png

Dizainas ir gamybos technologija

D.D.Step siūlo aukštos kokybės avalynę pradedantiems vaikščioti kūdikiams ir vaikams. Pasirinkta tinkama avalynė gali įtakoti sveikos pėdos vystymąsi. Kurdami D.D.Step batus mes visada esame labai motyvuoti sukurti tinkamą avalynę mažiesiems. Mums svarbiausia - vaikų sveikata ir gerovė.

Mūsų pagrindinis tikslas yra sukurti batus, kurie būtų madingi, patogūs ir svarbiausia atitinkantys augančio vaiko anatominę pėdos formą. Mūsų batai leidžia pėdai ir pirštams laisvai judėti, garantuojant maksimalią pėdos apsaugą mažylių kasdienės veiklos metu.

D.D.Step batų gamybai yra pasitelkiamos naujausios technologijos. Dauguma mūsų batų yra pagaminti naudojant 3D susiuvimo technologijas, taip sumažinant klijų bei kitų cheminių medžiagų naudojimą.

Žaliavos

Batai atlieka labai didelį vaidmenį mūsų gyvenime. Mes skiriame daug dėmesio batų gamybai naudojamoms medžiagoms. Aukštos kokybės natūrali oda suteikia minkštumo ir švelnumo jausmą avint D.D.Step avalynę.

Lengvas, lankstus, neslidus guminis padas

D.D.Step avalynės padai gaminami iš natūralaus kaučiuko. Aukštos kokybės guma užtikrina bato pado ilgaamžiškumą, lengvumą bei lankstumą. Jos atsparumo dėka batai ilgiau nesusidėvi.

Aukštos kokybės odinis paviršius

Visa D.D. Step avalynė gaminama iš aukščiausios kokybės natūralios odos.
Aukščiausios rūšies oda yra kruopščiai atrenkama, siekiant užtikrinti odos tvirtumą. Tai lemia puikų vaikiškos avalynės gamybos procesą iki pat pabaigos.

Kojų pirštų apsauga

Bato priekio dizainas ir tinkamas bato vidaus aukštis suteikia aukščiausią pėdos pirštų apsaugą, leidžiant pirštams laisvai judėti.

Tvirtas užkulnis

Batų užkulniai yra pakietinti, kad padėtų išlaikyti taisyklingą augančios pėdos padėtį. Turintis tam tikrą formą PVC standiklis yra tarp viršutinės bato dalies ir vidinio pamušalo, kuris tiesiogiai nesiliečia su vaikų koja, tačiau palaiko kulną stačiu kampu.

Vidpadžiai

Visoms batų detalėms mes naudojame tik aukštos kokybės medžiagas. Todėl ir vidpadžius, kurie tiesiogiai liečiasi su kojų padais, gaminame iš minkštos odos, siekiant užtikrinti naturalų kontaktą su pėda.

Ekologiškesnė avalynė

Mes visada atkreipiame didelį dėmesį į išskirtinę mūsų produktų kokybę. Mums labai svarbu užtikrinti sveiką aplinką ateities kartoms. D.D.Step stengiasi, kad kiekviena bato detalė būtų saugi, kad jos sudėtyje nebūtų kenksmingų cheminių medžiagų (atitiktų Europos Sąjungos standartus). Siekiant užtikrinti aukščiausią kokybę, nuolat yra atliekami laboratoriniai „D.D.Step" batų tyrimai.
Mūsų avalynės pakuotės yra gaminamos iš 100 proc. perdirbto popieriaus.

Specialūs pasiūlymai